Ідеал прекрасного як літературно-естетична проблема в прозі Т. Шевченка - Терехова, І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті порушені питання єдності естетики та літератури у визначенні ідеалу прекрасного, зв'язок прози Т. Шевченка з античними естетичними традиціями.