Поняття цінності в філософському знанні - Янкіна, А.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті автор розглядає погляди філософів від Античності до сучасності на поняття цінність. Впродовж усієї історії становлення аксіологічної теорії, проблема цінностей не була поза увагою представників різних галузей суспільствознавства. Розглядається тлумачення цього складного явища.