І.Джиджора як дослідник української історіографії: О.Єфименко та її творчість в оцінці дослідника - Місько, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Дана стаття присвячена історіографічним дослідженням та творчій діяльності І. Джиджори. Доказом цьому є той факт, що молодий історик був одним з перших вчених істориків в Україні, хто започаткував українську історіографію.