Устойчивость выемочных выработок при больших скоростях подвигания лав - Кольчик, Е.И. (Физико-технические проблемы горного производства, 2008)
Наведені результати шахтних досліджень за конвергенцією порід у гірничих виробках. Розглянуто питання впливу порушеності вугільних пластів на конвергенцію порід.