Оцінювання економічної стійкості суднобудівних підприємств: критерії і показники - Каткова, Н.В.; Матушевська, О.А.; Бурлан, С.А. (Вісник економічної науки України, 2015)
В статті запропоновано систему показників оцінки економічної стійкості суднобудівних підприємств з урахуванням специфіки галузі, впливу ендогенних та екзогенних факторів. Обґрунтовано, що індикаторами забезпечення економічної стійкості підприємств промисловості мають бути показники фінансової, кадрової, виробничо-технічної, ринкової та екологічної стійкості. Запропоновані цільові значення індикаторів економічної стійкості для одного із суднобудівних підприємств.