Щодо окремих новацій проекту Трудового кодексу України - Коваль, О.П. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті проаналізовано норми проекту Трудового кодексу України стосовно контролю за виконанням працівниками трудових обов‘язків, регламентування роботи на умовах ненормованого робочого часу та зміни засад загальнообов‘язкового державного соціального страхування. Сформульовано рекомендації, спрямовані на забезпечення захисту прав та інтересів працівників.