Глобалізація і розвиток відповідальності національного менеджменту - Літовченко, Б.В. (Вісник економічної науки України, 2015)
Статтю присвячено проблемам складних взаємо- відносин еволюції відповідальності бізнесу і менеджменту у контексті глобалізації. Аналізуються сучасні аспекти економічної глобалізації з точки зору міжнародного менеджменту. На основі визначення стратегії і стратегічного менеджменту в аспекті моральної відповідальності зроблено припущення про дворівневий розвиток стратегій сучасних національних організацій.