Парадигма формування та розвитку «зеленого маркетингу» в сучасних умовах - Мальчик, М.В.; Мартинюк, О.В. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті обґрунтовується можливість використання концепції «екологічного маркетингу» з теоретичної та практичної точок зору, розглядається привабливість ринку «зелених» товарів, проблеми його розвитку і важливість для сучасного суспільства.