Фінансово-бюджетне управління розвитком місцевих соціально-економічних систем в Україні - Петренко, Ю.О. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті висвітлено основні недоліки системи місцевих фінансів в Україні за останні роки, проаналізовано внесені до бюджетного та податкового законодавства зміни основних правил фінансово-бюджетного управління, що покликані розширити компетенцію місцевих органів влади у сфері формування та розподілу фінансових ресурсів.