Формування податкових надходжень місцевих бюджетів в умовах фіскальної децентралізації та шляхи їх оптимізації - Рябоконь, О.О. (Вісник економічної науки України, 2015)
Проаналізовано особливості формування дохідної частини місцевих бюджетів в умовах децентралізації. Визначено роль податків у формуванні дохідної частини місцевих бюджетів. Досліджено структуру податкових надходжень в контексті змін бюджетного та податкового законодавства в умовах бюджетної децентралізації. Розглянуто проблеми та обґрунтовано основні шляхи оптимізації формування доходів місцевих бюджетів в умовах децентралізації.