Стан та стратегічні орієнтири інвестиційно-інноваційної безпеки України - Харазішвілі, Ю.М. (Вісник економічної науки України, 2015)
Проведено ідентифікацію сучасного стану рівня інвестиційно-інноваційної безпеки України за допомогою сучасних підходів інтегрального оцінювання рівня безпеки. За допомогою адаптивного методу регулювання визначено стратегічні орієнтири індикаторів інвестиційно-інноваційної безпеки, які є метою стратегічного планування Стратегії інноваційного розвитку України на середньострокову перспективу (до 2020 р.).