Студенна-Скруква М. Український Донбас: Обличчя реґіональної ідентичності - Тельвак, В.В. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Студенна-Скруква М. Український Донбас: Обличчя реґіональної ідентичності. – Познань: Наука й інновації, 2014. – 307 с.