Маґочій П.-Р. Крим: наша благословенна земля - Галенко, О.І. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Маґочій П.-Р. Крим: наша благословенна земля. – Ужгород: Вид-во В.Падяка, 2014. – 160 с.