Механізми формування, структура та термоелектричні властивості парофазних конденсатів PbTe:Bi/ситал - Фреїк, Д.М.; Биліна, І.С.; Межиловська, Л.Й.; Уманців, Р.В.; Михайлюк, В.В. (Физическая инженерия поверхности, 2014)
Представлені результати комплексних досліджень механізмів зародження і процесів росту, топології поверхні наноструктур у парофазних конденсатах легованого вісмутом плюмбум телуриду PbTe:Bi, вирощених за різних технологічних факторів: температури випарування наважки ТВ = (920—1020) К, температури осадження (підкладки) ТП = (420—520) К, часу осадження τ = (3—120) c на полікристалічному ситалі.