Суб’єктна сфера ліричного твору: форми вираження - Шацький, І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті висвітлено поняття "суб'єктна сфера ліричного твору", "суб'єктні форми вираження авторської свідомості". Розмежовано поняття образ автора, ліричний герой, персонаж ліричного твору, ліричний персонаж, форми їх вираження у ліричному творі.