Структурно-граматичні моделі фразеологічних одиниць роману О. Гончара „Собор” - Приходна, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячена проблемі функціонування фразеологізмів у прозовому тексті. Основна увага зосереджена на структурно-граматичних особливостях ФО роману О. Гончара "Собор".