Бортнікова А. Державна влада та місцеве самоврядування на Волині (кінець XIV – середина XVII ст.) - Білоус, Н.О.; Михайловський, В.М.; Старченко, Н.П. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Бортнікова А.В. Державна влада та місцеве самоврядування на Волині (кінець XIV – середина XVII ст.). – Луцьк: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013. – 552 с.