Правова система Італії, структурні елементи кримінального права щодо неповнолітніх в Україні та Італії - Жукова, Т.С. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Статья посвящена рассмотрению правовой системы Италии, а также