Соціалізація процесів управління в системі споживчої кооперації України - Харічкіна, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Мета дослідження полягає в обгрунтуванні теоретичних аспектів соціалізації процесів управління та доцільності реформування і законодавчого закріплення прав працівників брати участь в управлінні підприємством, що визначило завдання щодо аналізу адаптації підприємств та організацій споживчої кооперації до принципів світового економічного простору з урахуванням соціальної складової.