Актуальні аспекти детермінації ввезення, виготовленняабо розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості (ст. 300 КК України) - Скітейкін, М.Ю. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Статья посвящена актуальным вопросам криминалистических аспектов борьбы