Структуроутворення та властивості композиційних матеріалів алмаз–(Fe-CuNi-sn), отриманих гарячим пресуванням - Геворкян, Е.С.; Мечник, В.А.; Бондаренко, М.О.; Нестеренко, Ю.В.; Мельник, О.М.; Чишкала, В.О.; Литовченко, С.В. (Физическая инженерия поверхности, 2015)
Проведено порівняльне дослідження структури та властивостей композиційних матеріалів алмаз–(Fe-Cu-Ni-Sn), отри-маних гарячим пресуванням (тиск 0,5–40 МПа, температура 20–800 °С) та спіканням у прес-формі (у водні, температура 800 °С, тривалість 1 година) з гарячим допресовуванням за різного тиску.