Потічний П. Пропагандивний рейд УПА в Західну Європу [Літопис Української повстанської армії: Серія «Події і люди». – Кн.28] - Патриляк, І.К. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Потічний П. Пропагандивний рейд УПА в Західну Європу [Літопис Української повстанської армії: Серія «Події і люди». – Кн.28]. – Торонто; Л.: Літопис УПА, 2014. – 158 с.