Щодо кримінальної відповідальності за втручання в діяльність захисника чи представника особи (ст. 397 КК України) - Анчукова, М.В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Анализируется уголовно-правовая защита деятельности защитника. Проведен