Міжрегіональні відмінності валової доданої вартості в Україні - Кулик, А.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядається комплексний підхід до оцінки міжрегіональних відмінностей окремих соціально-економічних явищ. Здійснено аналіз міжрегіональних відмінностей ВДВ у розрахунку на одну особу населення за 1996-2004 роки.