Електрохімічна імпедансна спектроскопія джерел струму Li/Cu₄Bi₆S₁₁ - Ковалюк, З.Д.; Мінтянський, І.В.; Савицький, П.І. (Физическая инженерия поверхности, 2015)
Методом імпедансної спектроскопії досліджено систему Li/LiBF₄ + γ-бутиролактон/Cu₄Bi₆S₁₁. Для різних стадій розряду дискових елементів «2325» представлені результати вимірювання кривих Найквіста. Зі спектру рентгенівської дифракції катодного матеріалу після повного розряду встановлено, що кінцевими продуктами реакції є металічні фази Bi, Cu та сульфід літію Li₂S. Проведено моделювання імпедансних спектрів на основі різних еквівалентних схем та оцінена їх прийнятність. Встановлено, що крім активного опору та елемента Варбурга, оптимальна схема системи включає два або три паралельні RQ-кола. Визначені параметри окремих елементів схем, знайдені коефіцієнти, які характеризують електродні реакції та інтерфейси.