Вплив механо-активаційного методу на розподіл валентних електронів сумішей SiO₂/TiO₂ - Яворський, Ю.В.; Зауличний, Я.В.; Ільків, В.Я.; Дудка, О.І.; Чмерук, А.П.; Зарко, В.І.; Карпець, М.В. (Физическая инженерия поверхности, 2015)
Методом ультрам’якої рентгенівської спектроскопії досліджено вплив механо-активаційного методу на енергетичний перерозподіл Sisd-, Tisd- та Op-валентних електронів у чистих SiO₂, TiO₂ та у сумішах з співвідношенням компонент оксиду титану та діоксиду кремнію 90/10, 60/40, 40/60, 80/20 відповідно.