Можливості удосконалення методики SWOT–аналізу - Кривда, В.І.; Кривда, О.В.; Нараєвський, С.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Пропонується конкретизована номенклатура сильних і слабких сторін підприємства, яка передбачає виділення ряду блоків.