Ринкова трансформація суб’єктів господарювання на залізничному транспорті - Мукмінова, Т.А. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядаються трансформаційні процеси, які відбуваються в транспортній галузі взагалі і окремих суб’єктах господарювання на залізничному транспорті.