Критерії загальної оцінки ефективності інвестиційних проектів - Ширяєв, А.О. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядаються основні методи оцінки ефективності інвестиційних проектів.