Системний підхід до оцінки кредитоспроможності підприємства - Манако, О.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Актуальність проблем, які пов’язані з аналізом кредитоспроможності підприємств, визначається гострою потребою сучасного ринку та розвитком перспективного виробництва. В статті надано системний підхід до оцінки кредитоспроможності підприємства. Розглянуті основні засади системного підходу та різні аспекти його використання до оцінки кредитоспроможності підприємств.