Економіко-математична модель визначення раціональних економічних показників функціонування морського зернового терміналу - Слободян, І.А. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розроблена автоматна імітаційна модель визначення раціональних економічних показників ефективного функціонування морського зернового терміналу, що сприяє отриманню найбільших прибутків від роботи терміналу.