Теоретичні проблеми моделювання економічних процесів для інформаційно-аналітичних систем віртуальних підприємств - Тимашова, Л.А. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
В статті розглянуто проблеми моделювання економічних процесів для інформаційно-аналітичних систем віртуальних підприємств Досліджено ключові проблеми, нові підходи до їх вирішення, а також сучасні інформаційні технології реалізації. Наведено архітектура системи та концептуальні положення управлінського аналізу.