Моделювання функціонування ланцюгів логістичної системи в залежності від характеристик транспортного підприємства - Циба, М.А. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Описана необхідність побудови системи управління транспортним підприємством на логістичній основі. Розглянута модель вибору раціонального варіанту функціонування системи, який забезпечить максимальний рівень критерію логістики в потоковому процесі матеріальних ресурсів – якісне транспортне забезпечення з максимально можливими доходами та більш низькими витратами на транспортне обслуговування.