Державотворчі та національно-демократичні процеси в Україні 1991–2014 рр.: польський суспільно-політичний дискурс - Хахула, Л.І. (Український історичний журнал, 2015)
Проаналізовано зміни польської суспільно-політичної думки про Україну та українців у період 1991–2014 рр. Особливу увагу приділено відображенню у пресі, в офіційному й політичному дискурсах, а також опитуваннях громадської думки проблем, пов’язаних із розбудовою української державності та запровадженням у громадсько-політичне життя демократичних принципів.