Тимошенко Ю. Історичні умови та специфіка розвитку спорту й фізичного виховання в радянській Україні в 20–40-ві роки ХХ ст. - Виговський, М.Ю. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Тимошенко Ю.О. Історичні умови та специфіка розвитку спорту й фізичного виховання в радянській Україні в 20–40-ві роки ХХ ст. – К.: Інтерсервіс, 2014. – 446 с.