Гончарук Г.І., Іваніченко Л.М. Син болгарський – патріот український - Гуржій, О.І.; Кучерук, М.С. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Гончарук Г.І., Іваніченко Л.М. Син болгарський – патріот український. – Одеса: Астропринт, 2014. – 248 с.