Необхідні і достатні умови існування єдиного розв’язку однорідної системи лінійних випадкових рівнянь над полем GF(3) - Масол, В.І.; Ромашова, Л.О. (Інститут прикладної математики і механіки НАН України, 2009)
Для однорiдної системи лiнiйних випадкових рiвнянь над полем GF(3) доведено двi теореми щодо умов iснування єдиного розв’язку в залежностi вiд iнтервалiв для розподiлiв коефiцiєнтiв системи.