Карпов В. Становлення та розвиток військової символіки України: 1991–2012 рр. - Дмитрієнко, М.Ф.; Іщенко, Я.О. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Карпов В.В. Становлення та розвиток військової символіки України: 1991–2012 рр. – К.: НАКККіМ, 2014. – 232 с.