Ассманн А. Нові неприємності з культурою спогадів: Інтервенція - Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Assmann A. Das neue Unbehagen an der Erinnerungskultur: Eine Intervention. – München: Verlag C.H.Beck, 2013 – 230 s.