Ювілейна конференція випускників і викладачів Літньої школи Студій Східної Європи Варшавського університету - Ковалевська, О.О. (Український історичний журнал, 2015)
20–22 липня 2015 р. у столиці Польщі відбулися відразу три важливих та взаємопов’язаних події: закінчила свою роботу 25-та Літня школа Студій Східної Європи Варшавського університету, пройшли конференція та надзвичайний з’їзд її випускників і викладачів, присвячені ювілею.