Децентралізація управління як фактор забезпечення модернізації промисловості України - Кузьменко, Л.М.; Солдак, М.О. (Управління економікою: теорія та практика, 2015)
Досліджено питання ролі реформи децентралізації у забезпеченні модернізації промисловості в Україні. Визначено характерні проблеми і перспективи успішної модернізації в умовах децентралізації управління.