Світові тенденції реформування державного регулювання малого і середнього підприємництва - Ляшенко, В.І.; Толмачова, Г.Ф. (Управління економікою: теорія та практика, 2015)
Досліджується зарубіжний досвід щодо підходів до реформування державного регулювання малого і середнього підприємництва. Наводяться результати аналізу міжнародної практики підтримки малого та середнього бізнесу за допомогою світових рейтингів і показників. За результатами дослідження зарубіжного досвіду надано пропозиції щодо формування основних напрямів підтримки малого та середнього підприємництва в Україні.