Перспективи застосування державно-приватного партнерства як каталізатора економічного зростання - Петрова, І.П. (Управління економікою: теорія та практика, 2015)
Досліджено тенденції розвитку державно-приватного партнерства у світі та в Україні. Проаналізовано готовність до впровадження державно-приватного партнерства в Україні та виявлено проблеми його реалізації. Розглянуто характерні риси, підкріплені нормативно-правовою базою, структурних елементів механізму реалізації державно-приватного партнерства в Україні. Обґрунтовано пропозиції щодо розвитку державно-приватного партнерства.