Круглий стіл «Шлях до незалежності: до 25-річчя прийняття Декларації про державний суверенітет України» - Булгакова, О.В. (Український історичний журнал, 2015)
Присвячений ювілею проголошення Декларації про державний суверенітет України захід відбувся 22 вересня 2015 р. в Інституті історії України НАНУ. У ньому взяли участь понад 20 представників різних державних, наукових та освітніх установ нашої країни: Інституту законодавства Верховної Ради України, академічних Інституту історії України НАНУ, Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені І.Кураса, Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова, Київського університету імені Б.Грінченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія».