Кавалерія: від Єлисаветградського офіцерського кавалерійського училища до Української кіннотної військової школи ім. Будьонного (1850-і – 1930‑і рр.) - Чухліб, Т.В. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Кавалерія: від Єлисаветградського офіцерського кавалерійського училища до Української кіннотної військової школи ім. Будьонного (1850-і – 1930-і рр.): Книга-альбом / Текст С.І.Шевченка; підбір фотознімків, додаткових, архівних, картографічних матеріалів О.В.Чуднова. – Кіровоград: Імекс-ЛТД , 2013. – 224 с.