Діяльність земських установ на Херсонщині: 1865–1920 - Шандра, В.С. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Діяльність земських установ на Херсонщині: 1865–1920: Зб. док. / Укл. В.Лебідь (кер. проекту), О.Макієнко, І.Сінкевич, О.Шинкаренко, передм. та ком. О.Макієнко. – Херсон: Айлант, 2015. – 636 с.