Фінансове забезпечення неоіндустріального розвитку: концептуальні положення та світовий досвід - Шемякіна, Н.В.; Гориненко, Г.С. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2015)
Статтю присвячено дослідженню сучасних умов фінансування неоіндустріального розвитку промислових підприємств. Розглянуто концептуальні основи та сучасний стан фінансового забезпечення промислового розвитку в Україні. Здійснено аналіз світового досвіду забезпечення цього розвитку. Визначено фактори впливу на неоіндустріальний розвиток промисловості країни. Окреслено напрями забезпечення фінансування розвитку промисловості України.