Поглиблення науково-технічного співробітництва між Європейським Союзом та Україною (інформаційний день Об’єднаного дослідницького центру Європейської комісії) (Вісник НАН України, 2016)
14—15 вересня 2016 р. у Великому конференц-залі НАН України в рамках розвитку науково-технічного співробітництва між Європейським Союзом та Україною Об’єднаний дослідницький центр Європейської комісії спільно з Національною академією наук України провели інформаційний день Об’єднаного дослідницького центру. Під час заходу було підписано Рамкову угоду з підтримки дослідницької діяльності між Генеральним директоратом Об’єднаного дослідницького центру і НАН України. Головна мета інформаційного дня — презентація можливостей, які відкриваються перед українськими науковцями при поглибленні співпраці з Об’єднаним дослідницьким центром.