Із зали засідань Президії НАН України (14 вересня 2016 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 14 вересня 2016 р. розглядалися такі питання: • сучасні наукові підходи до розроблення технологій пошуку родовищ вуглеводнів та підземних вод в Україні (доповідач — доктор геологічних наук І.Д. Багрій); • про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту екології Карпат НАН України (доповідач — академік НАН України В.В. Моргун); • про наукову та науково-організаційну діяльність Державного природознавчого музею НАН України (доповідач — академік НАН України В.В. Моргун); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.