Видавничий дім «Академперіодика»: результати двадцятирічного розвитку (рецензія на книгу «Періодичні та книжкові видання Видавничого дому «Академперіодика» НАН України: 1996–2015») - Воскобойнікова-Гузєва, О.В. (Вісник НАН України, 2016)
У виданні підбито підсумки 20-річної діяльності Видавничого дому «Академперіодика» НАН України з підготовки та випуску наукової літератури, наведено основні відомості про періодичні видання та бібліографічні описи книжкових видань, які готував до друку та/або тиражував Видавничий дім за весь період свого існування.